"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Hősök, hogy is volt 20. rész

2007. július 12. - Dharman
Szóóóóóval az úgy volt, hogy nagyon nem értem rá tegnap mint ahogy ma sem és manapság úgy általában, ezért nem készítettem hősök hogy is voltot.
Meg tudom magyarázni...
A 20. rész egy alternatív jövőben játszódott, ami nagyon izgalmas volt, viszont az ég adta 1 világon semmi értelme nem volt.
Nem volt, hisz erre a részre úgy kell tekinteni, mintha soha meg sem történt volna, hisz azzal hogy Future Trunks...azaz Future Hiro visszament a múltba,
megváltoztatta a történéseket. Egyszóval ezzel a résszel nem ment előre a történet, viszont választ kaptunk csomó dologra egy "Mi lett volna, ha..." formában.
A rész végén Hiro visszatért a jelenbe, kezébe a jövőt elmesélő képregénnel (amiben kinyírja Sylart).
Megmentették a CSírlídert, mostmár ideje megmenteni a világot is. Tisztelt Blogolvasó kispajtások, ezzel a résszel elkezdődött a Hősök 1. évadának finishe. Ezután még 2 alkalommal fogok jelentkezni Hősök hogy is volttal, ígérem ennél részletesebben.
http://www.kirainet.com/images/hiro-nakamura-heroes.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr496582309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása