"Egy őrült hangvételű, kellemes blog"

Hereföld blog

Új Dragon Ball Film 2015-ben

2014. október 12. - Dharman

Úgy tűnik, nagyon meg voltak elégedve a készítők a 2013-as Dragon ball – Battle of Gods animációs mozifilmből befolyt lóvéval, amely 17 évnyi szünet után újra feltámasztotta a Dragon Ball-os filmeket, mert jövőre érkezik is a folytatás. A premiert a Golden Week-en (május eleje) fogják megtartani és valószínűleg az év végére megjelenik a DVD, Blu-ray verzió is. Ennek örömére összegyűjtöttem, amit eddig tudni lehet a filmről.

shenlong_new_film.jpg

  • Tudni, hogy a film címéről még nem tudni semmit, “Dragon Ball Z” néven hivatkoznak rá, ahogyan azt a Battle of God esetében is tették eleinte, azonban a szlogent már ismerjük:

全宇宙待望。神次元バトル、開戦。

Amire az egész univerzum régóta vár. Az Isteni Dimenziók Csatája, A Háború Kirobbanása 

次元 kifejezés ebben az esetben nem feltétlen jelent egy tényleges új dimenziót, ahol a harc folyhat, jelentheti az Istenek csatájának egy új (várhatóan magasabb) szintjét is.

  • Azt is biztosra tudhatjuk, hogy a forgatókönyvön, dialógokon, és karakter dizájnon ezúttal is Akira Toriyama dolgozik. 
  • Tadayoshi Yamamuro fogja rendezni a mozit, akiről azt érdemes tudnunk, hogy sok évet dolgozott karakter tervezőként a Dragon Ball-on és felügyelte is azt.
  • Amikor Toryamát arról kérdezték, hogy ez a film folytatása lesz-e az előző Battle of God-nak, azt válaszolta, hogy igen. Hogy ez konkrétan azt jelenti, hogy időrendi folytatása lesz, minimális kapcsolódással az előző filmhez, vagy a cselekmény konkrét folytatása, az még nem teljesen tiszta. Annyi bizonyos, hogy a Dragon Ball Z sorozat történései után fog játszódni. 
  • A történetről csupán csak annyit tudunk, ami a hivatalos oldalról kiderül:

史上最悪の願い。それは、絶望の始まり。

A történelem legrosszabb kívánsága, a kétségbeesés kezdete.

  • Az első teaserből pedig ez derül ki:

生き返らせてほしい者がいます。

Van valaki, akit szeretnék feltámasztani.

Szóval az tuti, hogy valaki olyan lesz feltámasztva a Szent Sárkány közbenjárásával, aki nagyon rossz, viszont ennek a vélhetően ősi (és talán még általunk is ismert) ellenségnek sem a nevét nem ismerjük, sem azt, hogy ki akarja feltámasztani, ugyanis hang nem társul a kívánsághoz a teaserben.

Körülbelül ez minden, amit biztosra tudhatunk, de amint új részletek derülnek ki, arról is írni fogok, így érdemes lesz néha ránézni a blogra.

 

További infók:

forrás: www.kanzenshuu.com

A bejegyzés trackback címe:

https://herefold.blog.hu/api/trackback/id/tr466781243

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Új Dragon Ball Film 2015-ben: Megvan a hivatalos poszter és a cím is! 2014.11.17. 17:55:45

A V-Jump új infókat csöpögtetett el a közelgő Dragon Ball Z filmmel kapcsolatban. Több mint valószínű, hogy az alábbi képen már a film hivatalos posztere látható, melyen az ismerős karakterek mellett ott van két ismeretlen alak is, akiknek a szeme sem ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása